Strategie voor Mega Moolah

strategie voor mega moolah

Mega Moolah is een gokkast die bij veel spelers echt tot de verbeelding spreekt. Logisch want er is eigenlijk geen één slot, waarbij je zoveel geld kan winnen als deze slot. Regelmatig zijn echt alle records verbroken. Het wordt dan ook de gokkast met de meest progressieve jackpot in het casino genoemd. Elke ronde stijgt de jackpot weer hoger. Als speler heb je natuurlijk maar één droom en dat is het winnen van de jackpot. Een speler wist in 2019 via z’n mobiele telefoon € 18,9 miljoen te winnen. De inzet? Slechts € 5. Natuurlijk moet je een beetje geluk hebben, maar met een strategie voor Mega Moolah kom je wel verder.

Een echte cheat om te winnen bestaat niet

cheat

We moeten je teleurstellen als je stiekem hoopt dat er een soort cheat is. Een cheat waarmee je het spel zo kan manipuleren dat je gegarandeerd de jackpot wint. Helaas is er geen echte cheat. Er zijn wel manieren waarop je winkansen op de gokkast kan verhogen. Of strategieën waarmee je verliezen kan beperken. Maar helaas is er geen gouden regel, waarmee je gegarandeerd de jackpot kan winnen. Dit is stiekem wel een beetje jammer, maar ook wel logisch. Het is een gokkast en je moet gewoon geluk hebben dat de rollen net goed vallen. Of dat je net het schermpje van de jackpot weet te activeren. Er zijn maar een handjevol spelers die dit jaarlijks voor elkaar krijgen. Terwijl miljoenen spelers jaarlijks op de gokkast spelen. Dit geeft wel aan dat je kansen op de jackpot klein zijn. Maar je zal maar net die speler zijn die de jackpot wel weet te winnen. Je bent dan meteen miljonair!

Strategie voor Mega Moolah mini jackpots

mini bonus jackpot

Ondanks dat je misschien niet de grote jackpot met een magische cheat kan winnen zijn er wel manieren om de mini jackpots te winnen. De kleinste jackpot staat soms maar op € 50. Toch is dit wel heel leuk om even te winnen. Helemaal als je inzet maar € 5 is. Er zijn strategieën die je kan toepassen om de kans dat je zo’n kleine jackpot wint te vergroten. Nog een voordeel van de mini jackpot winnen is dat je elke keer ook weer een stapje dichterbij de grote jackpot bent. Je komt elke keer weer een stapje dichterbij als the wheel of fortune dichterbij komt. Daar komt nog eens bij dat de spanning al snel hoog oploopt als je the wheel of fortune in beeld ziet staan. Wie weet pak je hem dit keer wel en ben je ineens multimiljonair.

Speel vooral s’avonds en in het weekend

De eerste tip die we je geven voor de mini en minor jackpot is om s’avonds laat of in het weekend te spelen. De jackpot heeft een maximale prijs. Bij de mini is dit € 60. Tegen het einde van de dag of in het weekend bereikt de mini al heel snel z’n hoogtepunt. Hij moet dan vallen om weer opnieuw te beginnen. We zien daardoor dat die in het weekend of in de avond meerdere keren achter elkaar valt. Het tijdstip kan dus zeker een verschil maken. Je zal zien dat je the wheel of fortune veel vaker activeert. Als je the wheel of fortune activeert is het tijd om je strategie te gebruiken.

wheel of fortuneStrategie bij the wheel of fortune

Je hebt het voor elkaar en het wiel komt in beeld. Nu is het jouw tijd om voor elkaar te krijgen de jackpot te pakken. Je moet nu op “spin” klikken om het wiel te laten draaien. Veel spelers drukken meteen op spin en pakken de prijs die ze toegewezen krijgen. Maar je kan de uitkomst bepalen door op een bepaalt moment op spin te klikken. Wachten kan bij het wiel namelijk lonen. Druk op het juiste moment op spin. Wacht eventueel tot de jackpot nog net een paar cent verder is opgelopen en druk dan op de knop. Vanaf dat moment maak je ineens extra kans op een grote geldprijs. Het is zeker weten de moeite waard om dit moment even goed te timen.

Zorg voor voldoende inzet

Een strategie voor Mega Moolah die je zeker weten moet gebruiken is voldoende inzetten. Natuurlijk kan je € 0,25 per spin inzetten. Maar in de praktijk heeft nog nooit iemand de jackpot gewonnen met € 0,25. De meeste spelers hadden een inzet van € 5 per spin. Dit zorgt niet alleen voor een verhoogde kans op de jackpot. Het zorgt er ook voor dat je tussendoor extra hoge prijzen krijgt uitgekeerd. Prijzen van € 50 per spin komen ook buiten de jackpot modus voor als je € 5 per spin inzet. Daarnaast krijg je ook sneller the wheel of fortune te zien. Je maakt dus net iets meer kans om de jackpot te winnen. Dit is natuurlijk wel een reden om even iets meer geld in te gaan zetten!

€250 + 100 FS